Te-ai întrebat vreodată….

„Cum aș putea să fac câinele să mă asculte?”

„Cum aș putea să mă plimb cu câinele fără a face din asta un lucru dezastruos?”

„Cum aș putea să fac câinele să nu latre excesiv?”

„Cum aș putea să am un câine docil, și nu agresiv?”

Eu pariez că da, te-ai întrebat.

Atunci cu siguranță tu trebuie să verifici acest blog, unde vei găsi informații și tehnici testate, pentru a face din câinele tău un companion minunat.

Despre Gabi Ochiana

Salut. Cum îți merge?

Sunt Gabi Ochiana, fondatorul blogului de educație canină.

Ajut stăpânii să-și înteleagă câinii și reabilitez câinii cu probleme de comportament, oferindu-le oamenilor informațiile și instrumentele de care au nevoie, pentru a menține stare de calm și supunere a unui caine.

Am început blog-ul dupa ce am observat un gol în reabilitarea câinilor cu probleme comportamentale.

Deși cererea pentru informații de calitate privind rezolvarea problemelor cu câinii a fost mereu ridicată, informații practice pe care oamenii le puteau utiliza imediat, erau aproape imposibil de găsit, ori acestea erau destul de vagi și lăsau loc de interpretare.

Atunci m-am gandit eu:

„Gabi, eu pariez că tu poți ajuta mulți proprietari de câini să-și îndeplinească un vis măreț, acela de a elimina comportamentul agresiv al câinelui, prin publicarea de conținut care oferă oamenilor informații foarte practice pe care le pot utiliza pentru a avea un câine docil.”

Obisnuieșc să spun că „nu primești niciodată câinele pe care îl vrei sau care îți trebuie”, așa că nu trebuie să te desparți de el, ci să-i îndeplinești nevoile acestuia și să-i oferi educația necesară.

Nu mai rămâne altceva de făcut decat să aplici tehnicile învățate, și să-mi dai de știre de îndată ce câinele tău se supune în fața ta.