Să ai alături de tine un câine este un lucru minunat. Câinii sunt foarte jucăuși și îți oferă o stare de entuziasm ridicată. Însă, pe lângă latura jucăușă a unui câine, mai este necesară și educația acestuia.

Majoritatea stăpânilor de câini, necunoscând comportamentul câinelui, îl educă după ureche, adică utilizând psihologia umană la câine. De aici, practic, câinele devine om și pot rezulta probleme de comportament, precum agresivitatea, lătratul excesiv și mușcatul.

Fiecare stăpân de câine iubitor a încercat singur să rezolve problemele de comportament pe câinelui așa cum a știut el mai bine, dar nu a reușit de fiecare dată.

Din acest motiv am nevoie de ajutorul tău. Vreau să-ți înțeleg mai bine problemele pe care le intampini cu cainele tău și să mă asigur că ofer doar informații utile pentru tine.

Te rog să-mi acorzi câteva minute și să-mi răspunzi la întrebările următoare.

P.S. Prin tragere la sorți, voi alege trei persoane cărora le voi trimite o lesă “Șeful haitei”, în valoare de 70 RON, pe care o folosesc eu pentru a corecta câinii și care mă ajută enorm de mult la plimbarea câinelui.